Nieuws

Vakantiesluiting 2020

Vanwege vakantie is ons kantoor gesloten van maandag 13 juli tot en met zondag 9 augustus.   U kunt in die periode wel een voicemailbericht inspreken, een e-mail sturen of een aanvraag indienen via deze site. Wij nemen die dan vanaf maandag 10 augustus in behandeling.   Wij wensen u een fijne zomer.  

Corona

In verband met de coronamaatregelen vinden er tot nader order geen huisbezoeken plaats. Uiteraard kunt u wel een aanvraag indienen! Uw aanvraag wordt dan telefonisch of digitaal behandeld.

Bijna 200 kinderen geholpen in 2018

In 2018 hebben wij bijna 200 kinderen geholpen. Het gaat om 135 kinderen die wij uit eigen middelen hebben geholpen en 64 kinderen die wij hebben kunnen doorverwijzen naar scholen en/of de gemeenten Hilversum en Wijdemeren. Meer gedetailleerde informatie vindt u in onze jaarverslagen elders op deze site.

Jaarverslagen 2018

Vanaf vandaag staan onze inhoudelijke en financiële jaarverslagen 2018 online. U vindt ze hier.

Privacyreglement online

In het kader van de AVG heeft ook Leergeld Hilversum Wijdemeren een Privacyreglement. Klik op de link om het te lezen of te downloaden.

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken twee intermediairs voor Hilversum en Wijdemeren. Een intermediair gaat op huisbezoek bij onze aanvragers maar is vrij om zijn/haar bezoeken in te plannen op het moment dat het zowel de aanvrager als de intermediair schikt. Een geschikte intermediair: – heeft affiniteit met de doelgroep – kan goed omgaan met aanvragers van Leergeld –... Lees verder

Achttien. En nu?

Kinderen die achttien jaar oud worden, komen niet meer in aanmerking voor hulp door Leergeld. Toch is er ook dan – bij andere organisaties – vaak nog hulp mogelijk. Leergeld Hilversum-Wijdemeren biedt hulp voor kinderen tot en met 17 jaar. Voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar kunnen we helaas geen hulp meer bieden, terwijl er natuurlijk... Lees verder

Jaarverslag 2017: stijging aanvragen

Leergeld Hilversum-Wijdemeren heeft het jaarverslag over 2017 en het bijbehorende financiële jaarrapport gepubliceerd. Het aantal aanvragen is ook in 2017 weer gestegen, ondanks het Kindpakket van de gemeente Hilversum. Het leeuwendeel van de aanvragen is nog altijd ófwel voor school (vooral fietsen en laptops) ófwel voor sport (vooral zwemlessen). Het aantal aanvragen voor culturele activiteiten... Lees verder

Donateurs: bedankt!

Wij ontvangen regelmatig donaties van particulieren. Op de bijschrijving kunnen wij alleen de naam zien en geen adres. Daarom kunnen we hen niet persoonlijk bedanken. Op deze plaats daarom aan u allen:   Namens de kinderen van harte bedankt!

Sinterklaasviering 2017

Afgelopen woensdagmiddag een fantastische Sinterklaasviering gehad met kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is! Dank aan organisator Heelo. Fijn dat wij ook een steentje konden bijdragen.